May 12, 2014

Penapis Air - Get Clean Water Pitcher

 Assalammualaikum semua..hari ini saya nak kongsikan satu lagi produk Shaklee iaitu penapis air Get Clean Water Pitcher. Apa yang bestnya tentang penapis air ini ialah dengan hanya RM460 kita boleh menikmati air yang selamat bersih dan berkualiti dan rasa airnya sedap, murah dan hanya beberapa sen je seliter, selain itu ia juga dalah jag automatik pertama yang menunjukkan jumlah air yang telah di turas,penapis air ini juga tak payah pasang-pasang wayar plug (save electrik) bagai dan ianya senang dibawa ke mana mana dan jimat kos sebab tak yah masak pun tak pe..Pilihan yang bijak bukan?


 Perlu ker penapis air di rumah kit? jawapannya perlu..Kenapa? Jom tengok apa yang ada di dalam air anda? Bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan anda seperti logam berat, pencemraran industri, racun perosak, bahan cemar ini boleh memasuki bekalan air kita dan boleh mengakibatkan masalah kesihatan. 

Memperkenalkan GET CLEAN WATER

Get Clean Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean Water ini menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.


Get Clean Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.



KEISTIMEWAAN GET CLEAN WATER -Penapis Air 

SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain

Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos

Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa

Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: 
Memelihara alam sekitar

Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat

Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!
Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Apa Kata Pengguna: 

1.
 2.

3. 

"Alhamdulillah…bonus bulan 10 saya guna utk beli set Shaklee Water Pitcher ni….berbaloi2….

klu dulu trpksa angkut air tong stp hari utk minum dan msk…sb kwsan rumah sewa saya airnya keruh dan berkrt....tp skrg dh x perlu lg…..slps dtapis air jd jrnh…n slmt diminum…alhamdlh…jum kwn2…dptkn penps air mdh alih ni…blh d bawa ke mna2…selain menjmtkn n slmt di mnum….blh dptkn drpd saya dan distributor msg2" Puan Nurul

 =======================================================
Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor 
[ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 
Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam





Share:
Post a Comment